I Konferencja Branży Gastronomicznej ,,Klaster łączy środowisko”

glowne 1

W dniu 4 lipca 2016 r. w Warszawie miała miejsce I Konferencja Branży Gastronomicznej zorganizowana przez Ogólnopolski Klaster Środowiskowy Branży Gastronomicznej ,,Polscy Liderzy Gastronomii”. W wydarzeniu udział wzięło ponad 50 przedstawicieli zarejestrowanych członków Klastra, reprezentujących polskie szkoły gastronomiczne i hotelarskie.

Spotkanie obejmowało szkolenia, omówienie i wyłonienie kluczowych obszarów współpracy z Klastrem, a także wybór lidera grupy szkół na rok 2016-2017, którym został Zespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych im Fryderyka Chopina w Żychlinie, reprezentowany przez dyrektora szkoły Panią Annę Matczak-Gaj.

Dziękujemy wszystkim uczestnikom oraz sponsorom: Żywiec Zdrój S.A. ,CSB Dystrybucja Herbaty Barnes & Watson, CQB House Sp.z o.o. Naturalne soki, Coffee Zone Sp. z o.o, Cukiernia Ambasadorska z Rzeszowa, Restauracja Moonsfera z Warszawy, Gastro Magic Service.

 01

02

06

04

03

07

05

08